Prova d’estanquitat amb traçabilitat segons UNE EN 805 i DIN V 4279-7

Per donar per finalitzada la perforació geotèrmica, la sonda ha de passar una prova de rentat, de circulació i d’estanqueitat segons protocol de contracció EN 805 com apunta la Normativa de referencia espanyola UNE 100715-1:2014. Coneguda com a DIN V 4279-7 a Alemanya.

Dissenyada per conductes horitzontals en les escomeses d’aigua potable, al realitzar la prova s’han de tenir en compte les particularitats de la sonda geotèrmica que es troba enterrada i s’ha d’efectuar des del punt més alt del tub, al revés del que es recomana que sigui el punt més baix, raó per la qual hem de procedir a treure tot l’aire possible perque no ens falsegi els resultats.

Desde Sialtec Geotermia posem a disposició dels professionals de la geotermia d’un sistema de conducció de la prova d’estanqueitat completament traçable per entregar les sondes en perfectes condicions.

El sevei és presencial i inclouria una formació als perforistes, per més endavant poder llogar l’aparell i mentres es van fent les perforacions l’ajudant pot anar seguint la prova doncs cada cop que l’operador ha de fer una acció, l’aparell pita per tal de fer els passos que demana la norma.