Una altre empresa d’instal·lació geotèrmica claus en mà, entra en concurs de creditors …. No ho veuràs a Linkedin….

Aquest cop li ha tocat a CALAMA INVEST SL, de Mallorca. En plena tempesta de subvencions Next Generation, el sector de la Geotermia mostra la seva cara més amarga. No és la primera, Blenninser (Andalusia), Best (País Vasc), i altres petites que ho van provar però van tornar al sector de les aigües o la geotècnia.

L’especialització sembla ser l’única forma de vèncer un mercat voraç de solucions energètiques, però menguant en preus, excepte als que el BOE els hi protegeix un mercat marginalista, o als que viuen a l’ombra de les subvencions Europees.

Despedim el 2021 aprenent nous vocabularis d’advocats, i esperem que el 2022 porti més solvència en un sector amb peus de fang.